Полицейски служител в Гърция беше арестуван за убийството на 20-годишен

...
 
Полицейски служител в Гърция беше арестуван за убийството на 20-годишен
Коментари Харесай

Полицай в Гърция уби 20-годишен сириец по време на гонка

 

Полицейски чиновник в Гърция беше задържан за убийството на 20-годишен сириец по време на автомобилно гонене край град Лариса, оповестява БГНЕС.

Жертвата е карала пикап, откраднат от Атина, настояват източници от полицията. Преследването почнало, откакто 20-годишният юноша не спрял след полицейски сигнал наоколо до село Мошохори.

Жертвата нараснала скоростта, което предиздвикало служителите на реда да го преследват известно време, преди колата да се рабие в стена.

След това той се опитал да избяга пешком, само че преследващият го служител на реда го прострелял и умъртвил.

На място е извикана кола за спешна помощ, само че не е съумяла да го реанимира.

Според съществуващите доказателства животът на служителите на реда не е бил в заплаха, а 20-годишната жертва е била на много огромно разстояние от него, бягайки в противоположната посока, с цел да избяга от ареста.

Куршумът е блъснал жертвата в ребрата от разстояние над 1,5 метра, оповестиха националната телевизия ERT и локалните медии.Местният onlarissa.gr заяви, че жертвата е била невъоръжена.

Извършителят прекара в прокуратурата единствено десетина минути, защото аутопсията не е завършила. Води се и вътрешна полицейска инспекция.

Адвокатът сподели пред медиите, че клиентът му е „ сломен “.

Жертвата е била освободена от пандиза предишния март, където е лежал присъда за трафик на мигранти, изтекоха в медиите полицейски източници.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР